Vacature Vestigingsmanager Lelystad

Zijn wij op zoek naar jou? HSU is één van de grootste horeca gespecialiseerde uitzendbureaus van Nederland.

Wij zijn voor onze oudste vestiging in Lelystad op zoek naar een nieuwe vestigingsmanager die enthousiast het roer overneemt. Je bent als vestigingsmanager een commerciële vakman/vrouw met een goede dosis horeca- en sales-ervaring. Je weet wat onze opdrachtgevers van ons verwachten en doet er alles aan om de hoge kwaliteit van HSU te waarborgen. Je weet dat in deze tijden alles draait om het vinden van de juiste kandidaten en je weet de weg in de verschillende wervingsmethodes. Je geeft dagelijks leiding aan een enthousiast team van leuke collega’s in Lelystad en Amsterdam en werkt samen met de overige vestigingen van HSU.

  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van een goed en mooi bestand van tevreden opdrachtgevers en doet er alles aan om dit bestand, samen met je collega’s, te vergroten.
  • Je bereidt het marketing- en salesplan van de vestigingen voor. Draagt na goedkeuring zorg voor de uitvoering ervan en rapporteert frequent over de resultaatontwikkeling.
  • Je bent binnen de richtlijnen van het hoofdkantoor, verantwoordelijk voor een zodanig personeelsbeheer, met het doel steeds over een kwalitatief en goede bezetting van de vestigingen kunnen beschikken.
  • Samen met de directie ben je steeds op zoek naar het verder ontwikkelen van HSU.
  • Je bent verantwoordelijk voor het trainen en motiveren van onze pool van uit te zenden medewerkers.
  • Je draagt wekelijks zorg voor een correcte overdracht van de te verlonen medewerkers en te factureren opdrachtgevers.
  • Je bent eindverantwoordelijk voor de administratieve taken binnen de vestigingen. Denk hierbij aan: loonbetalingen, ziekmeldingen, controle op inlenersbeloning, tariefbepalingen, dossieropbouw voor de medewerkers en opdrachtgevers.
  • Draagt zorg voor uitvoering van speciale opdrachten die zorgen voor een verdere ontwikkeling van onze formule.

Wij bieden:
Voor de juiste kandidaat hebben we een goede beloning, een auto van de zaak, telefoon en een flinke bonusregeling.

Soort dienstverband: Voltijd

 

 

Over HSU:

HSU Horeca Uitzendbureau is ruim 20 jaar jong en maakt deel uit van de HSU Group. Met meerdere vestigingen in Nederland bediend zij veel horecabedrijven van kwalitatief goed horecapersoneel.

Onze vestiging in Lelystad is de pilotvestiging van onze franchise-organisatie. Dit betekend dat hier alle nieuwe ontwikkelingen van onze formule worden gemaakt en getest voordat dit wordt uitgerold over de rest van de keten.

Naast HSU Horeca Uitzendbureau heeft HSU een succesvol HR-bedrijf (HSU.nl) dat de gehele backoffice verzorgt van alle vestigingen. Hierdoor is de het mogelijk om met zo weinig mogelijk administratieve rompslomp het beste horeca gespecialiseerde uitzendbureau te hebben.

 

Solliciteren?

Wil je graag voor onze organisatie werken of wil je meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met:

Ger Esenkbrink
088- 53 63 300
g.esenkbrink@hsu.nl

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.