Arnhem

HSU Horeca Uitzendbureau is nu ook gevestigd in Arnhem. Per 1 december 2015 is ons bezoekadres: Eusebiusbuitensingel 9. (Wij bevinden ons in het pand van Color Business)

Vanuit het karakteristieke pand zijn wij na 16 jaar ook bij jou in de buurt. HSU bedient al jaren lang vele opdrachtgevers in en rondom Lelystad, Amsterdam, Dordrecht en Amersfoort maar nu zijn we echt in Arnhem gevestigd. De vraag naar kwalitatief goede horecamedewerkers is groot en daarom mag HSU zich inmiddels in de top drie scharen van de grootste horeca gespecialiseerde uitzendbureaus van Nederland.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers voor bediening, keuken, events en meer. Ook hebben we regelmatig vacatures voor managementfuncties en bijvoorbeeld receptiemedewerker(s) in verschillende hotels.

We schrijven je graag in als medewerker van HSU en de eerste opstap naar een leuke en uitdagende baan in de horeca is gezet. Na inschrijving zal een basis horeca training volgen.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak                          (088 – 53 63 308) of schrijf je online in.

Maak kennis met ons team

Vrijwel alle vestigingsmedewerkers van HSU hebben zelf ruime horeca ervaring. Zij weten wat er in uw bedrijf gebeurd en kunnen hier goed op in spelen! Zij hebben van HSU de juiste opleiding gehad om efficient al uw vragen op het horeca- en personele vlak te beantwoorden.

Bèr Willemsen

Vestigingsmanager

Contact

Via onderstaand formulier kunt u contact openemen

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
    Maximum 1 MB, formaat: doc, docx of pdf
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.