Horecapersoneel gezocht

Veel horeca ondernemers hebben de afgelopen jaren via HSU succesvol gezocht naar horecapersoneel. Al 19 jaar is HSU Horeca Uitzendbureau een succesvolle en groeiende uitzendorganisatie, met als specialisatie: “de Horeca-Sector”. De kracht van HSU Horeca Uitzendbureau is: luisteren naar uw wensen en hier adequaat op inspelen. Zoekt u een kok of ander horecapersoneel, laat dit gerust aan HSU over.

U zoekt een specialist? Deze heeft u nu gevonden!

Horeca Uitzendbureau

HSU Horeca uitzendbureau weet dat er aan een specialist hoge eisen worden gesteld. Daarom heeft HSU Horeca Uitzendbureau voor haar medewerkers een totaal pakket van diensten opgezet die zorgen voor een hoge kwaliteit van gemotiveerde medewerkers.

HSU Horeca trainingen

Al onze medewerkers worden van te voren gescreend op ervaring, vakkennis en of de medewerker  representatief is. Na de eerste selectie worden alle medewerkers tijdens de HSU Horeca Trainingen getraind op de belangrijkste punten die van een ingeleende medewerker wordt verwacht. In deze trainingen wordt o.a. aandacht besteed aan de volgende punten, hoe kan ik bij mijn opdrachtgever het snelst aan de slag en hoe ga ik om met de eigen medewerkers van de opdrachtgever. Natuurlijk worden zaken als gastvrijheid, borden lopen, tafel indekken e.d. niet overgeslagen.

Kleding

De meeste medewerkers zijn in het bezit van klassieke zwart/wit kleding. Echter zijn er onderling vaak nog duidelijke verschillen te zien in deze kleding. Daarom biedt HSU de mogelijkheid om iedere medewerker in identieke zwart/wit kleding naar u toe te sturen. Indien u speciale wensen heeft, kunt u deze aan ons kenbaar maken.

Naast haar specialisme in de horeca heeft HSU ook nog de volgende afdelingen:

Kortom, een alsmaar groeiende organisatie die haar opdrachtgevers op een vooruitstrevende wijze van dienst kan en wil zijn. Ervaar het zelf, bel gerust met één van onze enthousiaste consulenten. Wij kijken er naar uit om óók u van dienst te mogen zijn.

Zekerheden

Dat HSU Horeca Uitzendbureau inmiddels haar sporen heeft verdiend in de uitzendbranche is terug te vinden in onze algehele werkwijze. Zo is HSU bekroond met een zogeheten NEN 4400-1 normering. Dit houdt in dat HSU Horeca Uitzendbureau zich conformeert aan de meest strenge eisen, waar het wettelijke, financiële en sociale aansprakelijkheid betreft.  Onze werkwijze biedt u, als ondernemer, veel zekerheid en veiligheid. Wanneer u dit wenst, kunt u bij betaling van de factuur gebruik van onze G-Rekening.

HSU Werving & Selectie

Tijdrovend en kostbaar? Dit hoeft niet zo te zijn als u het uitbesteedt aan HSU Werving en Selectie. De medewerkers van HSU Werving en Selectie beschikken over de kennis en expertise om voor u de juiste medewerker te selecteren. Tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze consulenten maakt u de specifieke wensen ten aanzien van de nieuwe medewerker kenbaar. Hierna start HSU Werving en Selectie het traject. Adverteren, sollicitatiebrieven beoordelen, uitnodigen van kandidaten, sollicitatiegesprekken voeren en (indien nodig) kandidaten teleurstellen is nu onze zorg. Dit alles gebeurd accuraat en uiteraard staat de communicatie met u, als opdrachtgever, centraal.

HSU Payroll Services

Hebt u reeds zelf personeel in dienst, maar vergt de bijkomende noodzakelijke administratie, veel tijd en energie? Geen probleem, hiervoor hebben wij, HSU Payroll Services opgericht.

HSU Payroll Services is op dit gebied de specialist in Nederland. Payroll is een dienst waarmee u alle zaken aangaande personeelszaken kunt uitbesteden tegen een aantrekkelijk tarief. U draagt zelf zorg voor de werving en selectie van uw medewerkers en HSU Payroll Services regelt de rest. Hiermee kunt u als ondernemer geld besparen, hoe dit kan leggen we u graag uit in een persoonlijk gesprek. Geen moeilijke woorden of lastige constructies, maar een helder verhaal. Eenmaal gewend aan het gemak van HSU Payroll Services en u wilt niet meer anders.

Website HSU Payroll Services

Tarieven

HSU hanteert zeer aantrekkelijke en concurrerende tarieven voor uitzenden, werving & selectie en Payroll Services. Tijdens een persoonlijke kennismaking met één van onze consulenten informeren wij u graag over onze tarieven en voorwaarden