Horeca vacatures bij HSU Horeca Uitzendbureau

Voor de beste horeca vacatures ga je naar HSU Horeca Uitzendbureau. Kijk voor het leukste werk in jouw buurt op onze vacaturepagina.

Zoek je leuk vakantiewerk, een full time, part time baan in de horeca, meld je dan snel aan. Zoek een vestiging in de buurt of kijk tussen de horeca vacatures voor een baan in de buurt.

HSU heeft regelmatig leuke projecten door heel Nederland. werken is geen werken meer! Werken lijkt wel avontuur! Van koks, bedieningsmedewerkers, stagehands, schoonmaakpersoneel tot tapper op een leuk evenement. HSU is op zoek naar enthousiaste collega’s die van aanpakken houden. Heb jij die hands on mentaliteit die wij graag zien bij onze collega’s?

Kom dan ons team versterken. Een goede horecatraining krijg je van ons erbij want het is natuurlijk belangrijk dat wij voor onze horeca vacatures de beste kandidaten hebben. Wil je bij HSU solliciteren? Ga naar de vestiging bij jou in de buurt of bekijk hier eerst alle vacatures in één overzicht en reageer op de baan die jij zoek. Vul alle benodigde gegevens in en upload je cv. HSU neemt zo spoedig mogelijk contact met je op voor een leuk gesprek. Misschien zien we je snel terug op één van onze horecatrainingen.

Per vacature heeft HSU haar eisen aan welke kwalificaties je moet voldoen. Dit kan een volwaardige horecaopleiding zijn of enkel een representatief uiterlijk en een vlotte babbel. Kijk bij de vacatures of je aan de minimale eisen voldoet.

HSU heeft de volgende minimale eisen;

  • Je hebt een gastvrije instelling en vindt het belangrijk dat je gasten goed verzorgt worden.
  • Je bent minimaal één dag per week beschikbaar.
  • Je bent representatief en spreekt goed de Nederlandse taal.
  • Je bent bereid om één van de horecatrainingen te volgen die HSU aanbiedt.
  • Je hebt enige werkervaring in de horeca.
  • Je bent minimaal 18 jaar oud.

Tot snel op één van onze vestigingen.